Senast reviderade

Allmänt

Det är enkelt att handla i SveaBoks nätbutik – följ bara instruktionerna så blir det rätt. Samtliga priser är angivna i svenska kronor och inklusive 6 procent moms. Vid köp av böcker på SveaBoks hemsida gäller Konsumentköplagen. Vi förutsätter att du som beställer har fyllt 18 år. Om du får problem, ring 0550-804 00. Vi hjälper dig gärna.

OBS! För leverans utanför Sverige gäller andra villkor än nedanstående. Kontakta info@sveabok.se så hjälper vi dig.

Orderbekräftelse

När du har skickat iväg din beställning via nätet till oss kommer du att få en orderbekräftelse till den mejladress du angett i din beställning.

Betalningsvillkor

Faktura med 20 dagars betalningsvillkor bifogas försändelsen.

Returer

Om du har fått en felaktig eller skadad bok ska du höra av dig till oss så snart du fått din försändelse. Givetvis skickar vi en ny eller ersätter dig med det belopp som du betalat. Vi följer Konsumentköplagen.

Ångerrätt

Du har alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen. Om du ångrar dig, meddela oss så snart som möjligt, senast 14 dagar efter att du fått din vara. Du betalar själv returfrakten och får pengarna tillbaka, minus 20 procent i administrationskostnad. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer.

Leveransvillkor

För försändelser som väger mindre än 1 kilo (inklusive emballage) debiterar vi 59 kronor i porto. Väger försändelsen 1 kilo eller mer (inklusive emballage) skickar vi den som paket och följer Postens priser.

Din beställning skickas från oss inom 3 arbetsdagar. Normal leveranstid är 5–7 arbetsdagar. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar som beror på fraktföretaget.

Transportskador

Om din försändelse skulle vara skadad ska du göra en skadeanmälan direkt till Posten, innan du öppnar försändelsen. Om Posten inte delar din uppfattning om skadan ska du kontakta vår kundtjänst på info@sveabok.se. Ta gärna en bild på den skadade försändelsen, så är det lättare att avgöra i vilket skede skadan uppkommit.

Personuppgiftslagen (PUL)

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

Prisändringar

Vi förbehåller oss rätten till prisändringar.

SveaBok Förlag • c/o Norlén & Slottner • Vike, Skolan 1 • 681 93 Kristinehamn 0550-804 00 • www.sveabok.se • info@sveabok.se

Varukorg